Beskrivelse

Kun 3 ledige av totalt 17 leiligheter med orkesterplass til grønne omgivelser, gode solforhold og byens fasiliteter.

Du finner all informasjon, boligvelger, prospekt, prisliste og budskjema på Park-Teaterets hjemmeside - trykk på knappen til høyre!

Park-Teateret Borettslag i Haugesund ligger ved Byparken i Haugesund sentrum med fasader mot Kirkegata, Oscarsgate og Skåregata. Det er planlagt 17 leiligheter i 2. til 4. etasje, lokaler for Haugesund Barne- og ungdomsteater i 1. etasje og garasjeanlegg, sportsboder og sykkelparkering i underetasjen.

Gode planløsninger som utnytter arealet og omgivelsene maksimalt. Solrikt og flott opparbeidet felles gårdsrom og egen takterrasse med utsikt over Byparken. Det er planlagt kafe på gateplan på hjørnet mot Byparken.

Se for øvrig arkitektens beskrivelse av arkitektur, form og skala, materialitet inne og ute, samt uteoppholdsarealer.

Leilighetene er i størrelse fra 58 til 90 m2 bruksareal (BRA) + balkonger. Det blir adkomst til alle leiligheter via trapp og heis fra 3 inngangspartier. Omkringliggende park og uteoppholdsarealer opparbeides iht utomhusplan.

Park-Teateret organiseres som et borettslag tilknyttet HAUBO, og det legges opp til en særdeles gunstig finansieringsmodell for kjøper.

Med sin rolige, men også urbane beliggenhet bor du tett på Byparken, Asalvika badeplass og Kyststien, men også Haugesund sentrum med alle sine opplevelser, tilbud og indre kai der utelivet blomstrer.

HAUBO er byggherre for prosjektet, som er tegnet av Vikanes Bungum Arkitekter AS.

Oppvarming

Ventilasjon og oppvarming: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Felles varmepumper, med vifte-konvektor i hver leilighet sikrer behagelig inneklima og lavt strømforbruk.