Stongsvingen 87, 4270 KARMØY

Stongsvingen 87

Karmøy
Prisantydning

2 690 000,-

 • BRA89㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger77 170,-
 • Totalpris2 767 170,-
 • Felles/mnd2 900,-

Bud ønskes! Lekker leilighet i andre etasje like ved Åkrasanden - Sjøutsikt - Vannbåren varme - Garasje og heis!

Beskrivelse

Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder: Gang, to soverom, bad/ vaskerom, bod, samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til balkong fra stue. Garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg.

Leiligheten har normal slitasje i forhold til alderen og fremstår i god stand.

Stue/ kjøkken: Leiligheten har en romslig stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkkeninnredningen er i en lys og tidsriktig farge, og har integrert kjøleskap, fryseskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Siden leiligheten ligger i en ende av bygget har stuen to ekstra vinduer, og fremstår som svært lys og åpen. Det er satt opp en skillevegg i stuen for å dele rommet i to praktiske soner. Rommet har en flott enstav parkett på gulv, samt spotlights i tak. Balkongen har gode muligheter for møblering, og en kan nyte både ettermiddag/ kveldssol og flott sjøutsikt herfra!

Soverom: Leiligheten har to soverom, hvor hovedsoverommet er malt i flotte toner, samt har en kjekk skyvedørsgarderobe. Soverom nummer to er både blitt benyttet som gjesterom, kontor og annet formål. Dette rommet har lyse vegger.

Bad: Leilighetens baderom er helfliset og inneholder toalett, dusjkabinett samt vask i seksjon. Det er lagt opp til vaskemaskin bak praktiske skyvedører i speilfront.

Leiligheten har innendørs bod, samt en praktisk sportsbod i garasjeanlegg. Leiligheten har overbygget inngangsparti, slik at en går dørskodd fra garasje og inn i leiligheten.

Bygget har oppvarming via vannbåren varme(inngår i fellesutgiftene, balansert ventilasjon, calling- anlegg, samt Tv- og internett fra Haugaland kraft. Det er også heis i bygget.

Bruksareal per etasje

89 kvm

Bygningsinformasjon

Bygningen er oppført i solid betongkonstruksjon. Yttervegger i prefabrikkerte betongelementer, samt bindingsverk av tre. Etasjeskiller av betong. Flatt tak i betong og trekonstruksjon. Vinduer og ytterdører i tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger.

Primærrom

Gang, to soverom, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 07.10.2016.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vannbåren varme i alle gulv unntatt soverom. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fantastisk beliggenhet like ved Åkrasanden, med utsikt over havet. Flotte turløyper på stranden ligger like utenfor døren. Leiligheten ligger også sentralt til i Åkrehamn, med kort avstand til skoler, barnehage, sentrum, flere butikker, idrettsanlegg og Amfi- senteret.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Eiendommen er også regulert til felles gårdsplass samt felles lek og grøntareal. Eiendommen grenser til friområde i front.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 8 500,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 67 250,-
  • kr 77 170,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 767 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 900,- pr. mnd. som dekker bla. oppvarming med vannbåren varme, felles bygningsforsikring, trappevask, TV og internett via Altibox, utvendig forsikring og avsetning til diverse vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 10 552,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 509 758,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Det var tidligere lekkasje fra leiligheten ovenfor som gikk ned i denne leiligheten. Lekkasjen er fikset av fagfolk.

  Sentrale lover

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23. Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.04.2022, selgers Egenerklæring datert 25.04.2022 og husordensregler. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. aug. 2022

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-22-00086
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.