Lindangervegen 1, 5519 HAUGESUND

Lindangervegen 1

Haugesund
Prisantydning

5 250 000,-

 • BRA243㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1954
 • Omkostninger145 070,-
 • Totalpris5 395 070,-

Flott familiebolig på Solvang - 4 sov & 2 bad - Idyllisk opparbeidet tomt på 991 kvm!

Visning

tirsdag 23 august

17:00-18:00

Påmelding
Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer og inneholder kjeller med: Egen inngang, bad, vaskerom, soverom og stue. Det er i tillegg annet rom med sluk i gulv.

Hovedetasje inneholder to stk gang, stor entré, kjøkken og stue.

Loftet inneholder 3 soverom, hobbyrom/loftstue, bad, gang og walk-in closet.

Det er også garasje med bod i 2.etasje bygget i 2004.

Velkommen til Lindangervegen 1, en stor og flott familiebolig på Solvang!

En stor og innbydende gang ønsker deg velkommen. Her er det rikelig med plass til å henge av seg yttertøyet. Flott tre-panel og MDF-panel i vegg. Det er lagt fliser i gulvet og montert downlights i taket.

Videre inn i trappegang er det en stor skyvedørsgarderobe, perfekt til diverse yttertøy som ikke er til daglig bruk.

Kjøkkenet betegnes ofte som husets hjerter, og det er nettopp tilfellet for Lindangervegen 1. Et stort kjøkken renovert i 2012, som er perfekt som samlingsplass for hele familien.

Ikea innredning med en flott heltre benkeplate i eik. Her er det rikelig med skap- og benkeplass. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Frittstående kjøleskap medfølger også. Store vindusflater, downlights i taket og terrassedør i glass sørger for en lys og fin atmosfære. Vedovn for de litt kjøligere morgenene og varmepumpe til daglig bruk.

Stuen har, som resten av huset god størrelse. Med sin L-utforming får en her, en naturlig daglig- og tv-stue. Stuen kan skimte med en pelletsovn, som er mer energieffektive enn ordinære vedovner. Store vindusflater i stuen, med flott utsikt! Utgang til terrasse, som er delvis innebygd.

I trappen opp mot tredje etasje er det et flott blyglassvindu. Det er downlights i taket som styres av lyssensor. Sikringsskap med automatsikringer. Det er balansert ventilasjon i tredje etasje.

Øverste etasje har tre soverom. To barnesoverom i gode størrelser, med teppe i gulv.

Hovedsoverom med teppe i gulv, tapet/MDF-panel på vegg. Takvindu sentrert over sengen. Fra soverommet er det en egen inngang til walk-in closet og bad. Walk-in closet i god størrelse med god garderobeløsning.

Et flott bad med fliser og varmekabler i gulv. Stor dusjnisje med rullestein i gulv. Dobbel vask i seksjon og vegghengt toalett.

Stort hobbyrom med utgang til overbygd balkong og fantastisk utsikt utover Haugesund og havet mot vest.

Bod med lagringsplass. Kryploft med godt med stuingsplass. Her er også ventilasjonsanlegget og sentral til data og tv.

Videre går veien ned til kjeller/første etasje. Tidligere var kjelleren utleid, men brukes i dag som en del av boligen.

Gang med inngangsdør. Varmekabler i gulv og MDF på vegg. Oppheng til yttertøy. Det er en luke til krypkjeller her.

Stor kjellerstue/trimrom med varmekabler i gulv. Sikringsskap med automatsikringer.

Et stort, flott bad delvis renovert i 2017, med fliser og varmekabler i gulv fra 1999. Baderomsplater på vegg, stor dusjnisje, badekar, gulvstående toalett og vask i seksjon. Downlights i taket.

Kjellerstue 2/soverom med store vindusflater og varmepumpe montert på vegg. Soverom 2 med skyvedørsgarderobe. Her er det også luke til krypkjeller. I disse to rommene er det isolert med Rockwool, lektet med lydbøyler og dobbel gips i tak.

Vaskerom som tidligere var kjøkken. Her er det benkeplate og hyller montert på vegg. Opplegg til vaskemaskin og utslagsvask.

Bod/tekniske rom.

Garasje på ca.35 kvm med automatisk garasjeport, oppført i 2004 av selger. Stor innredning, som gir god lagringsplass. Det er isolert i taket opp mot loft, som har tilkomst fra baksiden av garasjen. Det er innlagt varmt og kaldt vann.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 76 kvm 1.etasje - 91 kvm Loft - 76 kvm

Bygningsinformasjon

Selger har fylt ut utdypende vedlegg til egenerklæringen med informasjon og bilder, som ligger vedlagt.

Påbygget vindfang er ikke byggemeldt i kommunen. Når det gjelder innredning i underetasje så er dette i 1954 godkjent som leilighet. I 1974 meldte daværende eier inn ominnredning av deler av kjeller til verksted. Det er senere innredet tilbake til oppholdsrom, men eier har ikke levert oppdaterte tegninger til kommunen på hvordan det er innredet i dag. Det er altså ikke bruksendret tilbake til bolig. I matrikkel er eiendommen registrert som enebolig m/hybel/leilighet.

Primærrom

Kjeller - Gang, bad, vaskerom, soverom, soverom/kjellerstue og stue. 1.etasje - Gang, stue, kjøkken, entré og gang 2. Loft - Gang, 3 stk soverom, hobbyrom/loftstue og bad.

Ferdigattest

Det foreligger igangsettelses tillatelse på garasje og balkong, samt godkjente bygningstegninger. Men, det er ikke innsendt søknad om ferdigattest på disse tiltakene.

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på boligen. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger meget sentralt til, i rolige omgivelser, med flott utsikt mot nordvest. Gangavstand til butikk (Spar), flotte turområder og badestrender i Djupadalen, skoler i alle alderstrinn, idrettsanlegg, svømme og ishall, samt til sentrum, med alle fasiliteter.

  Adkomst

  En kan åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 5 250 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 131 250,-
  • kr 145 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 395 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 17 332,- pr. 2021. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann & avløp, eiendomsskatt og feiing. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 873 791,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer og frittstående kjøleskap medfølger handelen. Det gis ingen garanti av selger.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.05.2022 og selgers Egenerklæring datert 04.05.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. aug. 2022

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-22-00026
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.